Een keer iets heel anders: een kijkje bij mij achter de schermen. Deze kans krijg je niet vaak, zien hoe het bij een webwinkel/blog er aan toe gaat. Daarom vind ik het leuk om jullie te laten zien hoe het bij mij werkt.

Toen ik in 2013 begon met SienEnCo, had ik genoeg aan wat opberg ruimte in onze schuur. Inmiddels is de schuur de opslag voor de grote voorraad geworden en heb ik de zolder helemaal in beslag genomen.

Achter de schermen_1a

Hier heb ik mijn magazijn, wat eerder op een kleine winkel lijkt. De opslagruimte staat vol met Billy’s van de Ikea. Erg makkelijk om alle artikelen op te bergen. Zo kan ik bestellingen snel bij elkaar zoeken.

Achter de schermen_2a

Naast mijn magazijn heb ik ook een werkruimte. Nog niet helemaal naar mijn zin, maar dat komt wel. Hier kan ik rustig alle knutsel voorbeelden maken, aan mijn website of blog werken en natuurlijk bestellingen verwerken. Een heerlijke ruimte voor mij alleen. Deze ruimte wordt ook gebruikt voor de workshops. Er kunnen met gemak 8 kinderen zitten. Al met al ben ik erg blij met mijn werkplek.

Nieuwsgierig naar al die leuke producten in het magazijn? Kom dan eens een kijkje nemen bij SienEnCo.