Aftellen naar Sinterklaas pakjesavond

Het is weer aftellen naar Sinterklaas pakjesavond. De kinderen zitten weer gespannen voor de buis naar het Sinterklaasjournaal en zijn druk in de weer met verlanglijstjes. Ook Sien is dit jaar volop bezig met de natte pakjes en het boek van Sinterklaas. Als dat allemaal maar goed komt. Nu Sinterklaasweer in Nederland is, mogen de Sint knutsels niet ontbreken natuurlijk. Op internet vond ik een paar geweldige printables voor jullie!

Sinterklaas vlaggenlijn

Susanne van Suus kinderfeestjes deelt regelmatig leuke knutselideeën. Voor Sinterklaas maakte zij een superleuke vlaggenlijn die je gratis kunt downloaden, uitprinten, uitknippen, inkleuren en ophangen aan een draad. Han de vlaggenlijn voor het raam om Sinterklaas ook in jouw huis welkom te heten. Klik op onderstaande afbeelding om naar de download te gaan.

Aftellen naar Sinterklaas pakjesavond _ Sinterklaas freebies _ Vlaggenlijn _ Suus kinderfeestjes _ Knutselen met Sien en Co

Verlanglijst

Zelf maakte ik natuurlijk voor Sien en Co ook een leuke freebie. Dit keer een Sinterklaas verlanglijst. Print het verlanglijstje uit en laat je kind de plaatjes uit de speelgoedboeken knippen van die cadeautjes die hij of zij graag zou willen hebben. Plak de plaatjes vervolgens in de gekleurde vlakken. Klik op onderstaande afbeelding om het verlanglijstje te downloaden.

Aftellen naar Sinterklaas pakjesavond _ Sinterklaas freebies _ Verlanglijst _ Sien en Co _ Knutselen met Sien en Co

Sinterklaas memory

Bij Lieverdeliefste vond ik geweldige Sinterklaas printables voor een hele kleine prijs, zoals het Sinterklaas memory spel. Hoe leuk is het om samen op pakjesavond een spel te spelen? Naast het memory spel heeft Lieverdeliefste ook nog prachtig Sinterklaas briefpapier, een Sinterklaas kleurplaat en andere printables. Klik op onderstaande afbeelding om naar de webwinkel te gaan.

Aftellen naar Sinterklaas pakjesavond _ Sinterklaas downloads _ Memory Sinterklaas _ Lieverdeliefste _ Knutselen met Sien en Co

Sint in zwart-wit

Ik ben al lange tijd fan van Printcandy. Hun unieke, originele en persoonlijke posters pas je eenvoudig aan naar je eigen smaak, vervolgens bestel je het en heb je het binnen drie dagen in huis. En nog handiger: Veel van de ontwerpen zijn ook als printable poster te bestellen en ontvang je dus direct na het plaatsen van je bestelling.

Ook aan Sinterklaas heeft Printcandy gedacht. Je vindt maar liefst acht verschillende gratis printables in de shop, zoals een vlaggenlijn, cadeaulabels of deco knutsel stroken. Klik snel op één van de afbeeldingen hieronder.

Aftellen naar Sinterklaas pakjesavond _ Sinterklaas vlaggetjes _ Printcandy _ Knutselen met Sien en Co
Aftellen naar Sinterklaas pakjesavond _ Sinterklaas labels _ Printcandy _ Knutselen met Sien en Co
Aftellen naar Sinterklaas pakjesavond _ Sinterklaas knutsel stroken _ Printcandy _ Knutselen met Sien en Co

Sinterklaas raamtekeningen

Wil je jouw huis echt versieren dan mogen de Sinterklaas raamtekeningen natuurlijk niet missen. Zelf ben ik helemaal fan van de ontwerpen van Raamtekening.nl. Naast alle supergave sinterklaassjablonen voor een kleine prijs, kun je nu ook een toffe sinterklaas bingo gratis downloaden.

Naast ontwerpen maken voor haar eigen webwinkel, werkt Anke ook samen met Edding. Op de website van Edding staan dan ook een paar superleuke (gratis) raamtekeningen voor je klaar! Klik snel op één van de afbeeldingen hieronder.

Aftellen naar Sinterklaas pakjesavond _ Sinterklaas bingo _ Raamtekening.nl _ Knutselen met Sien en Co
Aftellen naar Sinterklaas pakjesavond _ Sinterklaas raamtekening _ Raamtekening.nl_Edding _ Knutselen met Sien en Co
Aftellen naar Sinterklaas pakjesavond _ Sinterklaas raamtekeningen _ Raamtekening.nl _ Edding _ Knutselen met Sien en Co (1)

Aftellen naar Sinterklaas pakjesavond

Met Sinterklaas pakjesavond nog maar een paar weken weg, moet er ook nagedacht worden over surprises. Surprises verzinnen is best nog wel moeilijk. Want wat ga je dit jaar maken? Laat je inspireren en neem een kijkje op Knutselen voor Sinterklaas. Hier vind je meerdere blogs met leuke Sinterklaas surprises en knutsels.

Fijne Sinterklaas pakjesavond!