Heb je dat ook wel eens, dat je maar niets origineels kunt vinden als cadeautje voor je neefje? En om nou met geld aan te komen voor je buurmeisje… Nee, je cadeautje voor de baby van je vriendin moet er echt uitspringen. En Bep & Co kan je daarmee helpen!

Stoer bedrukte baby- en kindershirts

Samantha, van Bep & Co, ontwerpt en bedrukt stoere baby- en kindershirts. Daarbij heeft ze ook nog eens geweldig leuke kinderkoffers die bedrukt kunnen worden. Ik kan wel zeggen dat ik een groot fan ben. Ik niet alleen overigens, ook Sien draagt graag een stoer shirt van Bep & Co. Zo graag, dat ik het niet moet wagen dat te kleine appel shirt weg te gooien ;). Gelukkig heeft Samantha veel verschillende maten, dus een nieuw appel shirt is zo gemaakt. En niet onbelangrijk: De kleding die Samantha gebruikt is duurzaam geproduceerd.

Bep & Co kindershirt brandweerautoBep en Co stoere shirts

Ontwerp op verzoek

Samantha ontwerpt ook op maat. Wat heb ik op haar Pinterest en Facebook pagina al veel moois voorbij zien komen, koffertjes en rompertjes die naar aanleiding van het geboorte kaartje zijn bedrukt met unieke opdrukken. Eén ding is zeker, met zo’n cadeau zal niemand anders aankomen. En heb je zelf een idee? Ook dan ben je bij Bep & Co aan het juiste adres.

Bep & Co collage_ontwerpen_kraamkado

Veel shop plezier bij Bep & Co!