Bloggers DIY kerst countdown

Vandaag is het eindelijk zover, de bloggers DIY kerst countdown gaat van start! Een project waar ik zelf al een tijdje naar uitkeek :). Net als vorig jaar is dit superleuke knutsel project is een initiatief van Ceciel van Badschuim. Hieronder leg ik nog even uit wat de bloggers DIY kerst countdown inhoud en wie de creatieve dames zijn die de komende dagen hun kerst knutselideeën gratis met je gaan delen.

Bloggers DIY kerst countdown gaat van start

Wat deze countdown inhoudt? Het is eigenlijk heel simpel. De komende dagen, beginnend met vandaag, zal er elke dag een leuke DIY gedeeld worden door één van de creatieve blogsters hieronder. Elke dag dus een gratis kerst DIY met een werkbeschrijving en foto’s waar jij lekker mee aan de slag kunt gaan. Via de Facebook pagina van Knutselen met Sien en Co kun je de DIY’s elke dag terug vinden.

Bloggers DIY Kerst Countdown

De creatieve blogsters van dit jaar

Britt van Van Britt

Britt van Van Britt maakt altijd iets met een doel. Gewoon knutselen om het knutselen kan zij niet. Haar favoriete materialen zijn stof, papier en gerecyclede materialen.

Ceciel van Badschuim

Ceciel van Badschuim maakt DIY’s die mooi en makkelijk te maken zijn. Als praktische jongensmoeder begrijpt zij als geen ander dat knutselen geen uren moet duren.

Karin van Familieprints

Karin van Familieprints vindt het heerlijk om samen met de kinderen leuke DIY’S te maken. Voor Karin is het even ontspannen naast haar drukke baan.

Petra van Het Woonschrift

Petra van Het Woonschrift is naast  interieurstylist een blogster met een liefde voor creatief aan de slag gaan in je leefruimte.

Sanne van Draad en Spijker

Sanne van Draad en Spijker heeft een liefde voor interieur en alles daar omheen. Een passie die zij deelt op haar blog.

Gea van Sien en Co

Mijn enthousiasme voor creatief bezig zijn deel ik graag. Daarom ben ik mijn blog knutselen met Sien en Co gestart en deel ik hier de leukste, grappiste en tofste knutselideeën om samen met je kind te maken.

De eerste kerst DIY

Kerststal met krijtverf Bloggers DIY kerst countdown blog van Woonschrift

De eerste kerst DIY is gemaakt door Petra van het Woonschrift. Petra legt uit hoe je met krijtverf, krijtstift en peg dolls deze super schattige kerststal kunt maken.

Heel veel knutselplezier.

PS de volgende DIY wordt gemaakt door Britt van Van Britt.