Het is alweer november, tijd voor een nieuwe thema. Deze maand is het thema – hoe kan het ook anders – cadeautjes inpakken. Pak je cadeautjes op een originele manier in met deze geweldige tips.

Schattig cadeautasje vos

Dit keer begin ik met iets lekker simpels, een cadeautasje vos dat gratis te downloaden is. Druk het af op karton, knip het uit en zet het in elkaar. Een geweldige cadeauverpakking toch?

Cadeautjes inpakken Cadeautasje Vos Thema cadeautjes Knutselen met Sien en Co

Cadeautasje vos
(idee via 1et2et3doudous)

Sinterklaas labels van Papiergoed

Dat ik fan ben van Papiergoed wisten jullie misschien al. Wat word ik elke keer weer vrolijk van al die leuke knutselideeën. Voor Sinterklaas hadden ze een paar jaar geleden deze geweldige cadeaulabels al bedacht en je kunt ze gratis downloaden en gebruiken. Zo wordt elk cadeautje een feestje op zich.

Cadeautjes inpakken Inpakken cadeaulabel Papiergoed sinterklaas Thema cadeautjes Knutselen met Sien en Co

Cadeaulabels Sinterklaas
(idee van Papiergoed.nl)

Cadeautjes opvrolijken

Alleen maar saai cadeaupapier in huis? Vrolijk dan eenvoudig je cadeautje op. Het olifantje maak je met een ballon als hoofd, teken er een lijfje en oren omheen. Nu nog de ogen en je olifantje is klaar.

Cadeautjes inpakken Inpakken met balon versiering Olifant Thema cadeautjes Knutselen met Sien en Co

Olifant cadeau
(idee van Nooha.nl)

Nog leuke gekleurde kralen in huis? Gebruik ze om een grappige strik om je cadeau te maken. Met een labelprinter maak je vervolgens vrolijk gekleurde labels. Geen labelprinter in huis? Gebruik dan gekleurde stiften om er leuke teksten op te zetten!

Inpakken met knoop en touw Thema cadeautjes Knutselen met Sien en Co

Vrolijke knoop
(idee van craftandcreativity.com)

Cadeautjes inpakken

Pak je cadeaus graag mooi in? Laat je dan inspireren en neem een kijkje op het Pinterest bord van Sien en Co. Daar heb ik de leukste inpak ideeën op één bord voor je verzameld. Wat is jouw favoriet?