Nog maar 12 nachten slapen en dan is het alweer zover: Het Sinterklaasfeest. Heerlijk samen cadeaus uitpakken en pepernoten eten. Maar vooral ook genieten van die blije kindergezichten. Eigenlijk is het nu al genieten. Kinderen kijken er zo naar uit. En met deze leuke tips is het nog meer genieten. Ik heb voor jullie internet afgestruind naar de leukste knutselblogs, die webwinkels met net dat beetje meer en de website die onmisbaar is voor deze feestdag.

De Sinterklaas knutselblogs

Houtspel knutseltips

Houtspel blog 3
Op het blog van Houtspel staan heel veel leuke knutseltips met als basis natuurlijk (houten) materialen. Stap voor stap wordt op het blog van Houtspel uitgelegd hoe je deze mooie knutsels kunt maken. Ook voor Sinterklaas staan er een aantal kei leuke knutseltips op het blog. Knutsel bijvoorbeeld je eigen peg doll Sinterklaas of Piet. Of maak zelf een Sinterklaas of Piet matroesjka. Genoeg ideeën om lekker een middag mee aan de slag te gaan.

Houtspel blog Houtspel blog 2

Knutselpagina

Knutselpagina

Op Knutselpagina staan heel veel grappige Sinterklaas kleurplaten. Erg prettig als het buiten koud en regenachtig weer is. Zoek de leukste kleurplaten uit en print ze op een A4 papier. Sinterklaas zal zeker blij worden van deze komische kleurplaten!

Knutselpagina 1

Flevokids

Flevokids

Op de knutselpagina van Flevokids staan gewoon te veel knutselideeën om op te noemen. Van kleurplaten tot surprises, van strijkkraal patronen tot borduurkaarten. Genoeg knutsels om je niet te hoeven vervelen.

Flevokids 1  Flevokids 2

Onmisbaar: Gratis gedichten generator

Sinterklaasgedichten

Sinterklaasgedichten

Ondanks dat ik zelf redelijk kan dichten, is een beetje hulp ook voor mij echt onmisbaar. En wat is dan fijner dan een gratis gedichten generator?
Vul de gegevens in en binnen 2 minuten ontvang je 5 verschillende gedichten. Helemaal super toch?

Webwinkels met een beetje meer

Er zijn veel webwinkels met een enorme keuze aan Sinterklaas cadeaus, maar zelf winkel ik graag bij kleine webwinkels. Kleine webwinkels gaan toch vaak net even verder met hun service en hebben net die cadeaus die je niet overal ziet. Mijn favorieten heb ik hieronder voor je verzameld.

Jippiez

Bij Jippiez vind je de leukste kinderspullen waar je helemaal vrolijk van wordt. Is je zoon of dochter een echte keukenprins(es), dan zijn de handgemaakte schorten echt het cadeau voor de Sinterklaas. Met keuze uit verschillende stoffen zit er voor jouw keukenprins(es) zeker een leuke schort bij.
Maar ook voor de kleine dames en heren heeft Jippiez geweldige handgemaakte Bandanaslabben en Speenkoorden. Al met al echt de moeite waard om een kijkje te nemen!

Mijn gekke geit

Bij Mijn Gekkegeit zul je zeker geen standaard cadeautjes vinden. Een webwinkel om echt even lekker rond te neuzen. Van toffe puzzels tot unieke kleurboeken en nog veel meer. Er is dus keuze genoeg. En de spullen bij Mijn Gekkegeit zijn niet alleen voor kinderen ;).

twee ons geluk_uitgelicht

Twee ons geluk is een net een snoepwinkel voor de (aanstaande) mama. Hier vind je niet alleen verwencadeautjes voor de kinderen, maar ook voor jezelf. Ik ben zelf helemaal verliefd op de rugtassen van Twee ons geluk. Wat zijn ze schattig. Maar ook voor binnen speelgoed slaag je vast bij Twee ons geluk!

Villa retteketet

Op zoek naar uniek (houten) speelgoed? Dan is Villa Retteketet de webwinkel voor jou. Een stoere houten vrachtwagen of racewagen is natuurlijk een echt must have. Maar ook de houten spellen mogen op de verlanglijstjes niet ontbreken.

sienenco_uitgelicht

In dit lijstje mag Sien en Co zeker niet ontbreken ;).  Hier kun je lekker shoppen voor kinderen die gek op knutselen zijn!

 

Heel veel knutsel, rijm en shop plezier de komende dagen!