Dit ben ik | Gea Simons

Het gezicht achter Knutselen met Sien en Co ben ik, Gea Simons. Een gezellige, creatieve 40-plusser uit het bourgondische Breda. Ik ben getrouwd en heb een prachtige – en tikkeltje eigenwijze – dochter Sien.

Gea Simons _ Knutselen met Sien en Co

Ooit werkte ik als product manager bij een farmaceutisch bedrijf. Maar in 2013 besloot ik van mijn droom werkelijkheid te maken. Als zelfstandig onderneemster startte ik een webwinkel voor kinderen die gek op knutselen zijn, Sien en Co. Daarnaast begon ik met bloggen ik met heel veel plezier over knutselen en inspireer ik ouders en kinderen door de leukste knutselideeën met hen te delen via mijn blog Knutselen met Sien en Co.

Crea Gea

Een bijnaam die goed bij mij past, crea Gea. Al van jongs af aan ben ik creatief bezig. Zo kon ik al haken toen ik vijf jaar was, ik heb heel wat barbie jurkjes en knuffels zelf gemaakt. En bij haken is het niet gebleven. Fimo kleien, loomen, breien, macrameeën en tekenen zijn zo maar een paar creatieve uitspattingen waar ik in het verleden – en ook nu nog – mee bezig ben geweest. Voor mij stond dan ook altijd wel vast dat ik ooit iets met mijn creativiteit wilde doen.

Knutselen met Sien en Co

Dat ik heel enthousiast word van knutselen en creatief bezig zijn zul je vast al gemerkt hebben. En dit enthousiasme voor knutselen deel ik graag. Daarom ben ik in 2014 mijn blog Knutselen met Sien en Co gestart. Via dit blog deel ik de leukste, grappigste en stoerste knutselideeën om te samen met je kind te maken. Maar ook probeer ik nieuwe knutselproducten voor je uit, geef ik je knutseltips en deel ik de allerleukste webwinkels en webpagina’s voor kinderen met je.

Samenwerken

Heb jij een (web)winkel of blog gericht op kinderen en/of knutselen? Kijk dan eens naar de samenwerkingsmogelijkheden.