Hoi! Mijn naam is Gea, 41 lentes jong en gezegend met blauw-grijze ogen en kastanje bruin haar. Mijn lengte is 1.65 meter en mijn gewicht…. nou, dat blijft mijn geheimpje ;).

Ivar is de liefste man in de wereld en met hem ben ik heel erg gelukkig getrouwd. En samen hebben we een mooie, lieve, lekker eigenwijze roodharige dochter, Sien. Vandaar de naam voor de webwinkel, Sien en Co.

Knutselen met Sien en Co

Mijn enthousiasme voor knutselen deel ik graag. En omdat contact via een webwinkel beperkt is, ben ik Knutselen met Sien en Co gestart. Via dit blog deel ik de leukste, grappigste en stoerste ideeën om te samen met je kind te maken. Maar ook probeer ik nieuwe knutselproducten voor je uit, geef ik je knutseltips en deel ik de allerleukste webwinkels en webpagina’s voor kinderen met je.