Dat een droomkasteel bouwen niet alleen leuk is voor kinderen bewijzen de medewerkers van Viking Nederland! Zij maakte van dozen een super gaaf (levensgroot) kasteel in één avond en verbaasde daarmee hun collega’s en hun baas ;).

Gigantisch kartonnen kasteel

Dat een verzoek om het bureau om een unieke manier te versieren kan leiden tot zo’n geweldig kasteel, dat verdient aandacht! Daarom deze week geen knutselwerk van eigen hand, maar één gemaakt door Viking Nederland om iedereen te inspireren. Hoe geweldig is het om dit samen met je kind ook te maken?

Knutselen met Sien en Co Droomkasteel bouwen van dozen 3 Knutselen met Sien en Co Droomkasteel bouwen van dozen 4 Knutselen met Sien en Co Droomkasteel bouwen van dozen 2

In hun blog leggen de medewerkers stap voor stap uit hoe zij dit geweldige kasteel gemaakt hebben. 500 stukken kartonnen, 80 lijmsticks, wat touw, gekleurd papier en een nachtje doorwerken waren nodig om dit gigantische kartonnen kasteel te maken. Beginnend met de muren, die werden beplakt met (480!) “bakstenen”, de torens en natuurlijk een heuse touwbrug, ik was onder de indruk van het resultaat.

Laat je inspireren

Zo’n gigantisch kasteel samen met je kind bouwen is misschien wat veel van het goede, maar een mini kasteel moet zeker lukken toch? Dus laat je inspireren, lees het blog en bekijk ook zeker de video.  En heb je inspiratie gekregen? Vinking Nederland ziet jullie creaties graag. Laat hen de bouwwerken zien via Twitter @NL_Viking!