Droomland knutsels met Sien en Co

Het is weer tijd voor een nieuw thema. De komende weken zal Knutselen met Sien en Co in het teken staan van Droomland. Want met deze temperaturen blijf je toch het liefst lekker warm onder je dekbed liggen ;)?

Droomland knutsels met Sien en Co _ Knutselideeën voor kinderen _ Knutselen met Sien en Co

Droomland knutsels

Droomland knutsels, je zult wel denken “leuk idee, maar wat knutsel ik dan met mijn kind?”. Voor mij valt onder Droomland alles wat je en om je bed hebt liggen en hangen. Maar ook dingen waar je kind over droomt zoals feeën en piraten. Om je meer te inspireren heb ik om Pinterest weer een inspiratie bord gemaakt met leuke ideeën die ik ben tegen gekomen.

Pinterest inspiratie bord

Zie je hieronder op het Pinterest inspiratie bord een leuke knutsel? Klik dan op de afbeelding op direct naar de pin en zo door te kunnen klikken naar de uitleg.

Mijn favoriete knutsel

Mijn favoriete knutsel is wel deze Eenhoorn van Brighter Sides omdat ik er altijd zo vrolijk van Eenhoorns word. Kelsi heeft een handige sjabloon die je kunt downloaden en legt op haar blog (Engelstalig) stap voor stap uit hoe je hem maakt.

Droomland knutselen met Sien en Co - Favoriete knutsel - Unicorn - Brighter Sides - Knutselen met Sien en Co

Eenhoorn knuffel
(idee via Brighter Sides)