Wat doe je als je heel veel wc rollen hebt? Sien en Co weten er wel raad mee! Een heerlijk middagje knutselen staat voor de boeg :). Knutsel je mee?

Een coole armband maken

Knutselen met Sien en Co wc rol armband borduren

Sien gaat een stoere armband maken. Ze pakt een wc rol en knipt hem in 3 gelijke stukken. Daarna pakt ze een stuk en knipt Sien deze door. Sien heeft van te voren al garen uitgekozen die ze wil gebruiken. Grijs met wit dit keer, want het wordt een mooie armband voor mama. Ze pakt de lijm en doet aan het begin (op de achterkant) een lijm zodat het garen niet los laat. Daarna plakt ze het begin van het garen vast en begint ze met wikkelen. Als ze bijna aan het eind is, doet ze nog eens wat lijm op de achterkant en plakt ook hier het garen vast. Dat ziet er al cool uit.

Knutselen met Sien en Co wc rol armband borduren 2

Maar ze gaat de armband nog mooier maken door er met witte garen “x-jes” op te borduren. Ze pakt een borduurnaald (met stompe punt) en wat wit garen en gaat aan de slag. Het begin en uiteinde steekt ze een stukje onder het grijze garen en knipt ze af zodat het niet loslaat.

Zo de armband is af. Nu nog inpakken om hem aan mama te geven. Sien is best wel trots op haar mooie armband.

Wc rol knutsel inspiratie

Met wc rollen zijn de knutsel mogelijkheden eindeloos. Van verrekijker naar stoere robot, van cadeau verpakking naar biggetje, het kan allemaal. Heb je veel wc rollen in huis en wil je wat lekker aan de slag samen met je kind? Kijk dan eens op Sien en Co ❤ DIY met wc rollen.

Sien en Co houden van DIY met wc rollen Pinterest