Ken je dat gevoel, dat je ergens naar kijkt en denkt: “Dat kan beter”? Ik heb dat gevoel al een tijdje met KnutselenMetKinderen. En dus is het tijd om de handen uit de mouwen te gaan steken :)!

KnutselenMetKinderen

Meer knutselen voor kinderen

Wat er zoal gaat veranderen? Ik ga meer leuke knutselideeën voor kinderen met jullie delen. Dingen die ik zelf gemaakt heb, dingen die ik gevonden heb op Pinterest, maar ook andere leuke knutselpagina’s. Ook ga ik knutselproducten voor jullie uitproberen en ga ik weer leuke knutsel uitjes met jullie delen. Dus meer knutselen voor de kinderen!

Nieuwe look

KnutselenMetKinderen gaat een iets andere look krijgen. Hierdoor komt er een beter overzicht op het blog en kunnen jullie sneller datgene vinden wat jullie zoeken. Daarmee ga ik ook uitbreiden. Want naast alle leuke knutselideeën, tips en uitjes, ga ik ook op zoek naar dé websites voor, over en door kinderen en ook dé webwinkels met de leukste kinderartikelen. Zo vinden jullie alles lekker makkelijk op 1 plek terug.

Samenwerken

Ik geloof in samenwerkingen en krijg ook steeds vaker verzoeken voor samenwerkingen. Heel erg leuk natuurlijk! En daar profiteren jullie weer van in de vorm van creatieve gastblogs, grappige tips en leuke winacties.

Geduld

Tja, alles kost tijd en deze verandering dus ook. De komende week ga ik hard werken aan alle veranderingen en ga de berichten opnieuw indelen. Dus vraag ik jullie nog even geduld te hebben :).