Sien en Co kijken uit naar de jaarwisseling. Ze hebben ook zulke leuke knutsels gemaakt om het een extra leuk feest te maken. En dit jaar mogen ze opblijven om naar het vuurwerk te kijken, echt super gaaf.

Pop-up vuurwerk

Pop-up vuurwerk

Co kon niet wachten om dit fantastische Pop-up vuurwerk te maken. Het zag er zo leuk uit. En met de duidelijke uitleg van Kids Craftroom ging het zeker lukken. Sien moest hem wel wat helpen, want Co is nog niet zo goed in Engels. Gelukkig hadden Sien en Co alle materialen (houten lepel, zwart karton, linten, dubbelzijdige tape, schaar en stickers in de vorm van sterren) in huis en konden ze snel aan de slag. Nu nog 2 nachtjes slapen en dan kan Co zijn Pop-up vuurwerk gebruiken.

Party poppers

Party poppers

Sien en Co willen er een geweldig feest van maken en daar horen natuurlijk Party poppers helemaal bij. Op de pagina van Craftaholics Anonymous stonden deze makkelijk te maken poppers. Sien verzamelde alles wat zij nodig hadden voor deze coole Party poppers: Toiletrollen, vloeipapier/zijdepapier, washi tape en confetti.  Samen gingen Sien en Co meteen aan de slag en maakten een hele berg Party poppers. Als verrassing voor hun familie en vrienden stopten ze in elke Party popper ook nog een nieuwjaarswens. Wat zal iedereen verrast zijn!

Kleurplaten Oud en Nieuw

Happy new year kleurplaat

Oudjaarsavond is heel erg gezellig, maar duurt ook wel een lange tijd. Sien en Co hebben daar al iets op bedacht. Ze gaan lekker met de andere kinderen spellen spelen en ze hebben vast leuke kleurplaten uitgeprint om samen te gaan kleuren. Op Pinterest vonden ze een paar hele leuke van onder andere Coloring.com. Zo gaan ze de avond zeker doorkomen!

Gelukkig nieuwjaar

Nog maar 2 nachten en dan kunnen Sien en Co echt de uren gaan aftellen, doe jij met ze mee?

Vast een super gaaf Oud en Nieuw en een 2016 vol nieuwe creatieve ideeën!