Goede voornemens

Het is 2017, een nieuw jaar die veel mensen beginnen met goede voornemens. Ook ik zit vol goed voornemens, en nee, ik zal je niet vermoeien met afvallen en meer sporten. Van de goede voornemens die ik met jullie ga delen worden jullie – hopelijk – heel blij.

Mijn goede voornemens voor 2017

Afgelopen week heb ik even lekker genoten van mijn gezin en rustig aan gedaan. Maar helemaal stil zitten kan ik echt niet. Dus ben ik vast aan de slag gegaan met de plannen voor Sien en Co. En plannen zijn wat mij betreft ook goede voornemens, die ik dit jaar stuk voor stuk wil afvinken :).

Knutsel challenge

Omdat ik het vorig jaar super vond om te doen ga ik ook dit jaar komt er weer een knutsel challenge doen, of eigenlijk zelfs twee! Een week lang lekker knutselen met de kinderen en dan ook nog eens kans maken op een geweldige prijs. Een leuk vooruitzicht toch?

Knutsel challenge | Draad monster | Knutselen met Sien en Co

Haak-mee sjaal

Afgelopen jaar is het mij vaak gevraagd, en dit jaar ga ik het gewoon doen. Een haak-mee sjaal. Gedurende een aantal weken zal ik uitleg geven over haken om jou en je kind te leren haken en tegelijkertijd maken jullie dan ook nog eens een sjaal. Superleuk om te doen toch?

Snailmail penvriend voor kinderen

Een idee wat al lang in mijn hoofd zit gaat dan eindelijk komen. Dit jaar ga ik de snailmail penvriend voor kinderen pagina lanceren op Facebook. Een pagina waar ik uitleg geef over snailmail, ideeën deel en waar je kunt zoeken naar een penvriend/vriendin voor je kind. Waarom ik dit doe? Omdat het voor elk kind leuk is om regelmatig post te krijgen. Omdat snailmail ontvangen helemaal super is. Omdat schrijven goed voor kinderen is. Zou jouw kind dit super vinden? Meld je dan vast aan via info@sienenco.nl en ontvang als eerste een uitnodiging voor de pagina!

Prijsvragen

Ook dit jaar ga ik weer prijzen weggeven, gewoon omdat het zo leuk is. Maar jullie moeten er natuurlijk wel wat voor doen ;). Dus houd deze website en de Facebook pagina van Sien en Co zeker in de gaten om de prijsvragen niet te missen!

Nieuwjaarsuitverkoop

Deze week kon ik al een vinkje zetten achter het eerste goede voornemen van het jaar en hield ik een nieuwjaarsuitverkoop via Facebook. Jullie konden lekker goedkoop leuke knutselpakketten inslaan met minimaal 25% korting. En dat was een succes!

Nieuwjaarsuitverkoop Sien en Co knutselpakketten voor kinderen

En dit is nog maar een deel van mijn goede voornemens van dit jaar. Want natuurlijk gaan er ook weer veel knutselideeën, knutseltips en mamahacks voorbij komen. Reden genoeg om regelmatig te komen kijken en Knutselen met Sien en Co te volgen!

Ik wens je heel veel knutselplezier met je kind(eren) voor dit jaar toe!

Gea