Dit jaar begint met een super leuke nieuwtje, een kei gave samenwerking met Hiep en Hoera. Hiep en Hoera is dé website met alles over kinderfeestjes.

Hiep en Hoera

Over Hiep en Hoera

Heb je binnenkort een kinderfeest maar zit je met je handen in het haar? Hiep en Hoera is dan het adres, een inspiratiebron waar je de leukste thema feest ideeën vindt. Maar ook absolute do’s en don’ts, lekkere traktatie ideeën en toffe cadeautips. Hiep en Hoera is een website die absoluut in je favorieten lijst zou moeten staan.

Knutselen in het kinderfeest thema

Wat ben ik er trots op dat Anne en Merike mij hebben gevraagd om de knutselblogs voor Hiep en Hoera te gaan schrijven. Bij elk thema zal ik bloggen over passende knutselwerken. Ik kijk dan erg uit naar de samenwerking!

Lees meer over mij en de samenwerking op Hiep en Hoera.