Bij kerst horen natuurlijk ook kerststerren. En deze kerststerren zullen zeker super staan in de kerstboom of aan de muur. Gewoon lekker bling bling.

Kerststerren horen te blinken

Dus pak je glitters en blinkers en ga ook lekker deze kerststerren maken. Naast de bling heb je per kerstster 4 ijsstokjes nodig. En verder natuurlijk plakkaatverf, een kwast, lijm en een touwtje om ze aan op te hangen.

Begin met het verven van de ijsstokjes en laat de verf drogen. Als je meerdere sterren maakt kunnen de eerste vast drogen terwijl je de andere stokjes verft.

Kerstster

Als beide kanten van de stokjes geverfd zijn en droog, kun je de ijsstokjes op elkaar plakken zodat je een ster krijgt. Plak ook het touwtje vast aan 1 van de stokjes zodat je een lusje krijgt. Laat de lijm goed drogen.

En dan nu versieren met bling! Het maakt niet uit wat je gebruikt als het maar mooi schittert :).

Kerstster 4 Kerstster 3

Laat alles goed drogen en dan zijn je kerststerren klaar om op te hangen in de kerstboom. Heel veel plezier ermee!

Kerstster 2

Bloggers DIY Countdown

Deze blinkende Kerststerren zijn onderdeel van de Bloggers DIY Countdown, een te gek initiatief van Badschuim. Tot en met 24 december zullen allerlei gave kerst DIY’s live worden gezet. Morgen zal Britt van het blog Van Britt een kei leuke DIY met jullie delen!

van Britt