Als moeder (en natuurlijk ook vader) loop je regelmatig tegen knutselproblemen aan. Waar vaak simpele oplossingen voor zijn. Maar ja, je moet ze maar net weten. Deze knutselhacks zijn daarom onmisbaar en vanaf nu een vast onderdeel van Knutselen met Sien en Co.

Wat zijn knutselhacks?

Een knutselhack is een simpele oplossing voor iets waar je als ouder tegenaan loopt. Omdat Knutselen met Sien en Co een knutselblog is, zijn de knutselhacks die ik met jullie deel vooral gericht op kinderen en knutselen. De problemen zijn vaak lastig, de oplossingen heel erg eenvoudig. Elke maand deel ik weer een nieuwe knutselhack. Wil je de knutselhacks niet missen? Volg Knutselen met Sien en Co dan via Bloglovin’, zo weet je zeker dat je niets mist.

Kinderverf

Kinderen zijn gek op verven (en vies worden ;)). Ze krijgen het elke keer weer voor elkaar. Verf tot aan de ellebogen en natuurlijk in het gezicht. En zo verwijder je kinderverf het makkelijkst.

Lees meer

Simpele mama hack

Soms kom je iets tegen waarvan je denkt, waarom heb ik daar niet aan gedacht? Een simpel foefje dat het net even makkelijker maakt. Tape knippen Het was een grote ergernis voor mij, het knippen van tape. Zeker Duck tape of breed plakband. Het bleef altijd aan mijn...

Lees meer

Van vergiet naar mama hack

Deze mama hack had ik 2 jaar geleden graag gehad, op zo'n moment dat ik even mijn handen vrij wou hebben. En die momenten waren er nog al eens, bij het eten koken, was vouwen of even achter de computer om te werken. Maar ja, ik had een 1 jarige kleine ondernemende...

Lees meer