Knutselhacks

Als moeder (en natuurlijk ook vader) loop je regelmatig tegen knutselproblemen aan. Waar vaak simpele oplossingen voor zijn. Maar ja, je moet ze maar net weten. Deze knutselhacks zijn daarom onmisbaar en vanaf nu een vast onderdeel van Knutselen met Sien en Co.

Wat zijn knutselhacks?

Een hack is een simpele oplossing voor iets waar je als ouder tegenaan loopt. Omdat Knutselen met Sien en Co een knutselblog is, zijn de hacks die ik met jullie deel vooral gericht op kinderen en knutselen. De problemen zijn vaak lastig, de oplossingen heel erg eenvoudig. Elke maand deel ik weer een nieuwe knutselhack. Wil je de knutselhacks niet missen? Volg Knutselen met Sien en Co dan via Bloglovin’, zo weet je zeker dat je niets mist.

Vrolijke tulpen

Vrolijke tulpen _ Lente, Pasen _ Knutselen met Sien en Co

Sien en Co zijn heel erg blij, het is weer lente en ook nog eens bijna Pasen. Daar worden ze echt vrolijk van. Ok, buiten schijnt dan wel geen zonnetje, maar daar laten Sien en Co zich niet door tegen houden. Zij brengen de zon gewoon in huis met vrolijke tekeningen van mooi felle tulpen! Zelf stempels maken Sien en Co gaan stempelen met aardappelen. Stempelen is erg leuk om te doen, alleen een stempel maken is een klein beetje moeilijker voor jonge kinderen. Daarom helpt mama vandaag een handje mee. Want met een scherp mesje mogen Sien en Co nog niet snijden. Zij snijdt een...

Lees verder >
Kinderverf - Mamahack - Knutselen met Sien en Co
Kinderverf

Kinderverf

Kinderen zijn gek op verven (en vies worden ;)). Ze krijgen het elke keer weer voor elkaar. Verf tot aan de ellebogen en natuurlijk in het gezicht. En zo verwijder je kinderverf het makkelijkst.
Lees verder >
Simpele mama hack

Simpele mama hack

Soms kom je iets tegen waarvan je denkt, waarom heb ik daar niet aan gedacht? Een simpel foefje dat het net even makkelijker maakt. Tape knippen Het was een grote ergernis voor mij, het knippen van tape. Zeker Duck tape of breed plakband. Het bleef altijd aan mijn...

Lees verder >