Knutselideeën

Knutselen is geweldig om te doen, zeker voor kinderen. Maar het is niet altijd makkelijk weer iets nieuws te verzinnen. Op Knutselen met Sien en Co vind je daarom de allerleukste knutselideeën voor meisjes én jongens.

Knutselen is goed voor de ontwikkeling van kinderen

Het creatief bezig zijn helpt kinderen ook in hun ontwikkeling. Creatief bezig zijn is goed voor de emotionele expressie, de taalontwikkeling, de concentratie, de fantasie, de motoriek, de cognitieve ontwikkeling en voor de ontwikkeling van sociale vaardigheden. Ook draagt creatief bezig zijn bij aan de zelfstandigheid en leren oplossen van problemen. Het is dus goed om het knutselen van jongs af aan te stimuleren. Via (Knutselen met) Sien en Co draag ik hier graag een steentje aan bij.

Knutselen met bepaalde materialen of voor speciale dagen

Ben je op zoek naar knutsels met bepaalde materialen als elastiekjes, garen, kralen of op zoek naar knutsels rondom speciale dagen als kerst, verjaardag of vaderdag? Klik dan hieronder op één van de betreffende tag om zo bijpassende knutselideeën te vinden.

Terug naar school _ DIY schoolspullen _ Schoolspullen pimpen _ Knutselen met Sien en Co
Terug naar school

Terug naar school

Vandaag is het zover, de zomervakantie is nu echt voorbij want ook in de laatste regio zijn de scholen weer begonnen. Hier in het zuiden zijn de scholen inmiddels alweer twee weken bezig. Met Sien zit ik al weer helemaal in de dagelijkse routine van...

Lees verder >
Vrolijke tulpen
Vrolijke tulpen

Vrolijke tulpen

Sien en Co zijn heel erg blij, het is weer lente en ook nog eens bijna Pasen. Daar worden ze echt vrolijk van. Ok, buiten schijnt dan wel geen zonnetje, maar daar laten Sien en Co zich niet door tegen houden. Zij brengen de zon gewoon in huis met...

Lees verder >