Nog maar 3 nachtjes slapen en dan is het alweer kerst! Vind jij kerst ook zo leuk? Dan zijn deze knutselideeën vast iets voor jou!

Kerstster

Kerstster

Deze mooie kerst ster is gemaakt van stokjes en raffia. Lijm de stokjes vast met houtlijm, laat het drogen. En dan met raffia omwikkelen. Mooi voor in de kerstboom of voor het raam. Je vindt deze kerstster hier terug op Pinterest.

Rendier

Rendier

Rendieren van een toiletrol. Erg leuk voor in de kerstboom. Gebruik naast een toiletrol nog behang (verf kan natuurlijk ook), lijm, chenilledraad, wiebelogen en rode bessen of pompoentjes. Lijm een de behang op de rol (of verf de rol). Prik 2 gaatjes in de rol en trek hier het chenilledraad door. Plak de oogjes vast. Gebruik een besje of pompoentje om het neusje van te maken. Je vindt deze lieve rendieren hier terug op Pinterest.

Kerstboom

Leuke kerstboompje om te knutselen gemaakt van een papieren driehoek en een knijper. Veel makkelijker kan toch niet? Nu alleen nog het papieren driehoekje mooi versieren met glitters, kraaltjes, knoopjes, stukjes papier of wat je ook maar mooi vind. Je vindt deze leuke kerstbomen hier terug op Pinterest.

Nog meer kerst knutselideeën?

Kijk dan eens op de Pinterest pagina van SienEnCo. Op het bord: Knutselideeën voor kerst vind je deze en andere ideeën terug.