Een mamablog met een snufje creativiteit en een vleugje humor, met deze omschrijving trok Bblogt gelijk mijn aandacht. En ik werd niet teleurgesteld. Bianca schrijft op een heerlijke manier over het mama zijn, lifestyle en laat zien hoe je de leukste DIY’s maakt.

Bblogt is net even anders

Mamablogs, ze lijken als paddenstoelen uit de grond te schieten. Vrouwen delen graag alles wat zij meemaken met hun kinderen met de wereld. En, ik geef het eerlijk toe, vaak vind ik het ook wel leuk om te lezen dat ik niet de enige moeder ben met een dwars kind. Wat Bblogt dan net even anders maakt? De verhalen zijn geschreven met humor, en daar houd ik van. En Bblogt is meer dan een mamablog. Bianca schrijft ook leuke lifestyle blogs. Interieur, mode, reizen en ook de allergaafste webwinkels komen regelmatig aan bod. Ook over Sien en Co schreef Bianca een uitgebreid blog.

Knutselen met Sien en Co Bblogt Mamablog met een snufje creativiteit en met een vleugje humor logo Knutselen met Sien en Co Bblogt een mamablog met een vleugje humor en een snufje creativiteit

Mamablog met een snufje creativiteit

Bianca is, net als ik, graag creatief bezig. Het kan dus ook niet missen dat dit onderdeel een plekje heeft op haar blog. Regelmatig deelt Bianca geweldige knutselideeën voor kinderen (maar ook voor volwassenen) met haar volgers. Een van mijn favorieten is wel action painting met kinderen, een gaaf experiment waarmee kinderen met spuiten en verf aan de slag gaan. De DIY’s zijn leuk om te lezen en te maken. Ik zal hier in mijn blogs dus zeker vaker op terugkomen.

Knutselen met Sien en Co Bblogt een mamablog met superleuke diy's

Met een vleugje humor en een snufje creativiteit brengt Bblogt.nl een glimlach op het gezicht van elke moeder.

Heel veel lees- en natuurlijk knutselplezier!