Nieuwjaarsprijsvraag

Ook ik begon dit jaar met heel veel goede voornemens voor (Knutselen met) Sien en Co. En nu, twee weken in het nieuwe jaar, kan ik het tweede goede voornemen al afvinken 🙂 en was de eerste prijsvraag een feit. Heb jij meegedaan met de Nieuwjaarsprijsvraag op Facebook?

De nieuwjaarsprijsvraag was een succes

Wat was het een geweldige week. De nieuwjaarsprijsvraag was een enorm succes. Er waren wel 152 deelnemers waarvan 81 deelnemers alle antwoorden goed hadden! Ik heb er enorm van genoten, en ik was niet de enige. Een paar van de reacties van de deelnemers:

Echt leuk zo.

Echt super leuk om te doen!

Bedankt voor deze leuke opdrachten.. heb er met plezier aan mee gedaan!

Inderdaad heel leuk gedaan!

Was erg leuk om mee te doen.

Ik vond het ook erg leuk.

Raad het plaatje

De nieuwjaarsprijsvraag bestond uit het raden van 6 verschillende afbeeldingen. En dit waren de juiste antwoorden. Ik ben soepel met de antwoorden omgegaan en heb verschillende variaties hierop goed gerekend. Alles was terug te vinden in de webwinkel natuurlijk, nou ja bijna alles ;). Ik heb het jullie wel moeilijk gemaakt met het origami papier. Deze waren in de aanbieding afgelopen week en daardoor uitverkocht. Dit precieze printje was dus niet meer terug te vinden helaas. Gelukkig hadden veel van jullie het toch nog goed geraden :).

Nieuwjaarsprijsvraag 2017- Sien en Co - Facebook - dag 1

Foam klei

Nieuwjaarsprijsvraag 2017- Sien en Co - Facebook - dag 2

Loom elastiekjes

Nieuwjaarsprijsvraag 2017- Sien en Co - Facebook - dag 3

PixelHobby

Nieuwjaarsprijsvraag 2017- Sien en Co - Facebook - dag 4

RibbonXL

Nieuwjaarsprijsvraag 2017- Sien en Co - Facebook - dag 4

Speelmaïs

Nieuwjaarsprijsvraag 2017- Sien en Co - Facebook - dag 6

Origami papier

En dan de prijzen

Een prijsvraag is geen prijsvraag zonder prijzen. De hoofdprijs was een geweldig cadeaupakket met knutselpakketten. En dat was niet de enige prijs, want iedereen – die op alle afbeeldingen had gereageerd – was een prijswinnaar. Zij mochten onderstaande knutselplaten en Doeboekje gratis downloaden. Aan alle deelnemers: Nogmaals gefeliciteerd allemaal!! En bedankt dat jullie hebben meegedaan.

  

Er komen meer prijsvragen

Heb jij de nieuwjaarsprijsvraag gemist? Natuurlijk heel erg jammer, maar er komen meer prijsvragen! En niet alleen via Facebook, ook via het knutselnieuws en via dit blog zullen er prijsvragen komen dit jaar. Een goede reden om (Knutselen met) Sien en Co op de voet te blijven volgen ;). Doe jij ook de volgende keer mee?