Eén van de leuke dingen van mijn werk is dat ik veel nieuwe collegae leer kennen. Zo ook Barbara van Only by Me, een blog met een diversiteit aan onderwerpen (waaronder creatief) die altijd vanuit een persoonlijke benadering worden geschreven. Samen bedachten wij een superleuke winactie, die ik graag met jullie deel!

Only by Me

Barbara heeft een grote hobby, schrijven. En dat schrijven haar passie is, lees je terug in haar blogs die op een heerlijke manier zijn geschreven. Een belangrijk onderdeel van Only by Me zijn boek recensies. Niet alleen komen er kinderboeken aan bod, maar ook boeken waar je als moeder lekker in kan wegzwijmelen. En met de vakantie voor de boeg, zeker de moeite waard om eens te lezen en ideeën op te doen ;).

Maar Only by Me is meer dan boeken alleen. De vrolijke mix van verhalen uit het leven, uitjes, ervaringen, actueel nieuws en informatie laten mij in ieder geval uitkijken naar het volgende blog. Ook creativiteit heeft een plekje op het blog gekregen. Dus wat mij betreft dus zeker een blog om te gaan volgen als moeder zijnde!

Only by me winactie - Knutselen met Sien en Co

Een review en winactie

Altijd al willen weten wat er in het Mould & Paint Uilen knutselpakket zit? Gastblogger Marjon probeerde het pakket voor je uit met haar dochter. Lees wat zij er van vonden op DIY project voor kinderen: Uiltjes maken. En dat niet alleen, je kunt ook nog eens één van de twee Sien en Co cadeaubonnen winnen ter waarde van € 15,00! Kun je lekker zelf komen shoppen in de winkel ;). Je kunt nog tot en met zondag 10 juli 2016 mee doen met de winactie.

Only by me winactie - Knutselen met Sien en Co - Mould and Paint owls