En dan bedoel ik niet dat spul dat je gebruikt in bad ;). Badschuim is namelijk een vrolijk blog met super leuke DIY voor kinderen (maar ook voor volwassenen). En dat niet alleen, Ceciel schrijft onder andere ook over lifestyle, kinderuitjes, week(end)jes weg. Kortom: Een blog die ik dus wel met jullie moest delen.

Wie is Badschuim?

Badschuim 2

Ik ben voor jullie altijd op zoek naar leuke knutsels en DIY’s. Dus het is ook niet raar dat ik via de sociale media Ceciel tegen kwam. Want, net als mij, is Ceciel een echte creatieveling. Zij is een levensgenieter op Brabantse wijze (;) heel herkenbaar), een enorme natuurliefhebber en zij heeft een grote passie voor mooie foto’s, quotes en muziek. Ceciel is een echte jongensmama, zoals zij zelf zegt. En met haar zoontje knutselt zij wat af.

Op haar blog Badschuim schrijft Ceciel over haar haar hobby’s en passies op een leuke, vrolijke manier.  Badschuim is dan ook zeker de moeite waard om te gaan volgen!

DIY van Badschuim

Een van haar DIY ideeën mag ik hier met jullie delen: Waterverven met lijm en zout.

Badschuim

Waterverven met lijm doe je als volgt:

  1. Maak een tekening met lijm (je kunt hier gewoon hobby lijm voor gebruiken).
  2. Strooi zout over de lijm (en klop het wat af).
  3. Laat de lijm drogen.
  4. En dan: Verven maar met waterverf! En dat kan met de kwast, maar natuurlijk ook lekker met de vingers ;).

Op Badschuim vind je een uitgebreide omschrijving met foto’s.

Nog veel meer leuke DIY

Op Badschuim vind je nog veel meer leuke DIY’s. Dus ga gerust eens een kijkje nemen op dit leuke blog voor meer creatieve ideeën.

DIY 1DIY 2DIY 3

En wil je echt niets missen van grappige en herkenbare lifestyle, DIY’s en knutsels en van de leukste uitjes, webshops en events? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Badschuim, zodat je niets mist!