Samenwerken

(Web)winkels

Heb je een (web)winkel gericht op kinderen en/of knutselen? Dan kunnen wij vast iets voor elkaar betekenen.

Wat is er zoal mogelijk?

  • Vermelding van je (web)winkel in de lijst webwinkels met kinderartikelen. Ik schrijf een leuk blog over je (web)winkel en over de artikelen die je verkoopt en plaats deze in mijn blog en in de lijst.
  • Een blog over 1 van je producten zolang dit knutsel gerelateerd is. Ik probeer het product uit, maak er leuke foto’s van en vertel in een blog wat ik er van vond.
  • Winactie. Het is mogelijk via mijn blog (en vooral ook Facebook pagina) een winactie te organiseren.
Kosten?
  • Buiten het product dat je beschikbaar stelt voor het productenblog of de winactie, zijn er geen kosten aan verbonden. Is ook wel eens fijn toch?
Hoef ik dan niets terug te doen?
  • Bij voorkeur wel natuurlijk ;). Ik geloof in samenwerkingen en denk dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Maar dan wel meer dan een link uitwisseling. Daarom stel ik een bericht op Twitter/Facebook/Blog over mijn blog en/of webwinkel erg op prijs.

Geïnteresseerd?

  • Lijkt het je leuk om samen te werken? Neem dan contact met mij op via info@sienenco.nl.

PR-bureaus

Ik ben natuurlijk graag op de hoogte van nieuwe producten, grappige nieuwtjes en de leuke knutselevents die gerelateerd zijn aan knutselen en kinderen. Daarom ontvang ik vrijblijvende uitnodigingen, informatie en persberichten graag via info@sienenco.nl.

Voor mede-bloggers

Heb jij zelf ook een blog en wil je graag samenwerken? Ik hoor graag je ideeën. Denk bijvoorbeeld hierbij aan de mogelijkheid gastblog te schrijven, waarbij er natuurlijk een link geplaatst wordt naar jouw blog. Natuurlijk is het ook mogelijk om vermeld te worden in de lijst met bijzondere websites of knutselpagina’s. De enige “eis” die ik heb is dat je blog met kinderen en/of knutselen te maken heeft. Je kunt mij mailen via info@sienenco.nl.