Webwinkels en andere websites

Ik geloof in samenwerken. Heb je een webwinkel of website gericht op kinderen en/of knutselen? Dan kunnen wij vast iets voor elkaar betekenen.

Wat is er zoal mogelijk?

  • Een blog over je webwinkel of website geplaatst onder het kopje handige websites. Ik schrijf een leuk blog over je webwinkel of website van minimaal 500 woorden met daarin minimaal twee no-follow links verwerkt. Een blog wordt ook in een bericht gedeeld via mijn sociale media kanalen waarin ik je webwinkel of website ook zal taggen.
  • Een blog over één van je producten zolang dit knutsel gerelateerd is. Ik probeer het product uit, maak er leuke foto’s van en vertel in een blog – van minimaal 500 woorden met daarin minimaal twee no-follow links – wat ik er van vond. Een blog wordt ook in een bericht gedeeld via mijn sociale media kanalen waarin ik je webwinkel of website ook zal taggen.
  • Ook is een winactie mogelijk. Een winactie loopt altijd via mijn blog en wordt ook gedeeld via mijn sociale media kanalen.

Samenwerken _ Voor webwinkel en websites gericht op kinderen en/of knutselen _ Knutselen met Sien en Co

Kosten?

  • Voor het schrijven van een blog en het uitzetten van een winactie reken ik € 25,00 (ex btw).
  • Heb je gekozen voor een blog over één van je producten? Dan ontvang ik graag dit product zodat ik ook kan laten zien hoe het product eruit ziet.
  • Heb je gekozen voor een winactie? Dan stel je één of meerdere producten beschikbaar. Deze mag je zelf naar de winnaar(s) sturen.

Hoef ik niets te doen?

  • Bij voorkeur wel natuurlijk ;). Ik geloof in samenwerken en denk dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Dat is de reden dat ik de kosten die ik reken laag houd. Delen van het blog of de winactie op sociale media stel ik dan ook erg op prijs.

Geïnteresseerd in samenwerken?

  • Lijkt het je leuk om samen te werken? Neem dan contact met mij op via gea@sienenco.nl.

PR-bureaus

Ik ben natuurlijk graag op de hoogte van nieuwe producten, grappige nieuwtjes en de leuke events die gerelateerd zijn aan knutselen en kinderen. Daarom ontvang ik vrijblijvende uitnodigingen, informatie en persberichten graag via gea@sienenco.nl.

Voor mede-bloggers

Heb jij zelf ook een blog en wil je graag samenwerken? Ik hoor graag je ideeën. Denk bijvoorbeeld hierbij aan de mogelijkheid gastblog te schrijven, waarbij er een link geplaatst wordt naar jouw blog. Natuurlijk is het ook mogelijk om geplaatst op de pagina handige websites (zie hierboven). De enige “eis” die ik heb is dat je blog met kinderen en/of knutselen te maken heeft. Je kunt mij mailen via gea@sienenco.nl.