De nationale voorleesdagen zijn begonnen. Voor Sien en Co een feestje, omdat zij gek zijn op lezen. Maar het is wel lastig als je niet meer weet waar je gebleven bent. Daarom gebruiken zij zelfgemaakte boekenleggers, ook nog eens leuk om te maken ;).

Boekenlegger in hartenvorm

Boekenlegger Hart

Elke maand mag ik voor Website4Mama een gastblog schrijven, super leuk om te doen natuurlijk. Deze maand leg ik stap voor stap uit hoe je deze schattige boekenlegger kunt maken van 1 vierkant vouwblaadje. Leuk voor in je eigen boek, maar ook leuk om cadeau te geven. Wist je al dat 9 tot 15 februari de “Doe eens vriendelijk” week is? De week bij uitstek om anderen dit leuke zelfgemaakt cadeautje te geven.  Lees je ook mee?

Boeken en knutselen

boekenlegger

Wat heb ik ook dit keer weer leuke knutsels op Pinterest gevonden. Ik weet zeker dat er voor jou en je kind ook wat tussen zit. Ben je zelf niet zo van het knutselen of wil je even rustig koken? Print dan een van de gratis boekenleggers uit en zet je kind aan het knippen en kleuren. En wil je een middag heerlijk met je kind samen freubelen? Dan is een boek pop-up gemaakt van een oud boek echt super gaaf om samen te maken. Zelf vind ik de egel erg leuk, maar ik ben natuurlijk benieuwd naar jullie creaties.