In het overzicht met toffe websites mag mijn eigen webwinkel natuurlijk niet ontbreken. Want SienEnCo heeft echt te gekke knutselpakketten voor kinderen in alle leeftijden. Maar dat niet alleen. Wist je al dat SienEnCo in te huren is voor creatieve kinderfeesten en minimaal 1 keer per maand workshops aan kinderen geeft?

SienEnCo is een knutselparadijs

sienenco_uitgelicht

SienEnCo is een waar knutselparadijs voor zowel jongens als meisjes. En het leuke is dat je hier niet de knutselpakketten uit de winkel vindt. Ik ben er namelijk erg trots op dat ik jullie een uniek assortiment kan aanbieden met heel veel leuke knutselpakketten. En dat ook nog eens voor een leuke prijs.

Creatieve kinderfeesten

Woon je in Breda of omgeving? Dan kun je mij ook inhuren voor creatieve kinderenfeesten. Want het is niet altijd makkelijk weer wat nieuws en origineels te verzinnen. Daarom help ik help graag mee er een leuk, gezellig  kinderfeest van te maken. En het leuke is dat elk kind aan het eind van het feest iets heeft gemaakt wat hij of zij mee naar huis kan nemen. Maak een keuze uit een van de kinderfeesten op de pagina of informeer naar alle mogelijkheden.

SienEnCo kinderfeesten