Jeugdsentiment, ik geef het eerlijk toe 😉. Vera de Muis las ik vroeger als klein kind al. De grappige tekeningen in het boek maakte mij altijd aan het lachen. Dus Spelletjes doen met Vera was voor mij een groot feest van herkenning.

Gezellige spellen voor binnen en buiten

Spelletjes doen met Vera 1

De spellen in het boek zijn spellen die je zult herkennen uit je jeugd, toch worden ze nu ook nog vaak gespeeld. Er zijn 11 spellen (en een lekker recept) in het boek die door Vera en haar vriendjes duidelijk worden uitgelegd. Mijn dochter Sien, die nu 3 jaar is, begreep meteen wat er bedoeld werd. Het boek is dus niet alleen voor oudere kinderen geschikt. In het boek staan niet alleen spellen voor binnen, maar ook spellen die buiten gespeeld kunnen worden. Het boek is dus ook leuk als je thuis een kinderfeestje organiseert.

Vrolijke teksten

We VERVELEN ons zo…. O, maar daar weet Vera wel wat op.

Spelletjes doen met Vera 2

Door de vrolijke manier waarop het boek is geschreven, is het ook nog eens een feestje om het boek zo te lezen. De kleurrijke plaatjes maken het boek een helemaal af. Alleen om die reden is het een leuk boek om aan te schaffen.

Spelletjes doen met Vera

Spelletjes doen met Vera

Spelletjes doen met Vera is uitgegeven door De Vier Windstreken en te koop voor € 14,50 (ISBN 9789051164510). Je kunt het boek ook hier bestellen.

Ik mag Elvira en Eline blij maken met dit leuke boek

Elvira Vreeswijk wint het boek, van harte gefeliciteerd Elvira! En omdat Elvira het boek aan Eline gunde, wint ook zij het boek :).

Winactie boek spelletjes spelen met Vera

Er zullen nog zeker meer verlotingen komen! Dus volg mij via het blog of via de Facebook pagina om de verlotingen en alle leuke knutselideeën niet te missen.