Vaderdag, op 19 juni is het alweer zo ver. Een leuk moment op papa eens goed te verwennen. Hebben jullie al een super cool cadeautje gemaakt? Ik heb anders nog een goed idee, geef papa een stoere mok cadeau.

Een stoere mok voor papa

Een stoere mok is makkelijk om te maken. Alles wat je nodig hebt zijn porselein stiften, letter stickers en een witte mok (van bijvoorbeeld de Xenos). Op Website4Mama leg ik stap voor stap uit hoe je de gaafste mok voor papa verder zelf maakt. Vergeet niet de mok in de oven af te bakken gedurende 90 minuten op 160°C. Dit zorgt ervoor dat de mok ook gewoon in de vaatwasser kan.

Sien en Co knutselen voor vaderdag mok met porselein stift 1

Vaderdag cadeau knutselen

Op zoek naar nog meer inspiratie? Pinterest is een bron van super leuke ideeën voor Vaderdag. Er is zoveel meer dan tekeningen met handafdrukken en parkeermeters. Op het bord Sien en Co ❤ DIY voor Vaderdag zette ik de allerleukste voor je bij elkaar, maakt het zoeken wel zo makkelijk. Deze leukerds heb ik alvast gemaakt. Dat wordt straks nog moeilijk kiezen ;).

Knutselen met Sien en Co voor kinderen die gek op knutselen zijn origami stropdas vouwen jongens en meisjes vanaf 6 jaar Knutselen met Sien en Co voor kinderen die gek op knutselen zijn sleutelkoord van RibbonXL  jongens en meisjes vanaf 6 jaar Knutselen met Sien en Co voor kinderen die gek op knutselen zijn vaderdag kaart gemaakt met phildar garen  jongens en meisjes vanaf 6 jaar

Heb je trouwens mijn blog van vorig jaar al gelezen? Ook daarin staan een aantal superleuke Vaderdag cadeaus genoemd om te maken. Genoeg keuze zou ik zo zeggen.