Supergave zomer winactie

Heerlijk, het is zomervakantie! Lekker genieten van het mooie weer en even lekker nietsdoen. Voor school dan ;), want wil je kans maken op een superleuk knutselpakket dan moet je wel aan de slag voor de supergave zomer winactie!

Supergave zomer winactie

Supergave zomer winactie

De supergave de zomervakantie loopt van 9 juli tot en met 31 augustus. Tijd genoeg dus om mee te doen en kans te maken op één van de vijf! superleuke gave knutselpakketten, met een minimale waarde van € 10,-, die ik ga verloten. Wil jij één van deze knutselpakketten winnen? Lees dan hieronder hoe je mee kunt doen.

Hoe kun je meedoen?

Deze zomer winactie kun je zo vaak meedoen als je wilt. Hoe vaker je meedoet hoe meer kans je maakt. Maar nu wil je wel weten natuurlijk wat je moet doen dan ;). Maak een fantastische vakantie kunstwerk en mail mij de foto met je naam. Hoe je het kunstwerk maakt en wat je maakt mag je helemaal zelf bepalen zolang het maar met vakantie te maken heeft. Alle kunstwerken komen hieronder te staan. In de eerste week van september zal ik de vijf winnaars bekend maken.

Wil je nog meer kans maken op één van de prijzen? Deel dan de zomer winactie berichten op sociale media en tag mij zodat ik weet dat je meedoet aan de winactie. Mijn Instagram account is sienenco, mijn Facebook account is Knutselen met Sien en Co.

 

Inzendingen

Gemaakt door Zoë

Gemaakt door Tess