Supergave zomer winactie

Let op! Deze winactie is afgelopen en de prijswinnaars zijn bekend gemaakt.

Heerlijk, het is zomervakantie! Lekker genieten van het mooie weer en even lekker nietsdoen. Voor school dan ;), want wil je kans maken op een superleuk knutselpakket dan moet je wel aan de slag voor de supergave zomer winactie!

Supergave zomer winactie

Supergave zomer winactie

Deze supergave zomer winactie loopt van 9 juli tot en met 31 augustus. Tijd genoeg dus om mee te doen en kans te maken op één van de vijf! superleuke gave knutselpakketten, met een minimale waarde van € 10,-, die ik ga verloten. Wil jij één van deze knutselpakketten winnen? Lees dan hieronder hoe je mee kunt doen.

Hoe kun je meedoen?

Deze zomer winactie kun je zo vaak meedoen als je wilt. Hoe vaker je meedoet hoe meer kans je maakt. Maar nu wil je wel weten natuurlijk wat je moet doen dan ;). Maak een fantastische vakantie kunstwerk en mail mij de foto met je naam. Je mag helemaal zelf bepalen hoe je het kunstwerk maakt en wat je maakt zolang het maar met vakantie te maken heeft. Alle kunstwerken komen hieronder te staan. In de eerste week van september zal ik de vijf winnaars bekend maken.

Wil je nog meer kans maken op één van de prijzen? Deel dan de zomer winactie berichten op sociale media en tag mij zodat ik weet dat je meedoet aan de winactie. Mijn Instagram account is knutselenmetsienenco, mijn Facebook account is Knutselen met Sien en Co.

 

Inzendingen

Onder elke inzending staat de naam van degene die het kunstwerk heeft gemaakt.

Zoë

Tess

Tess

Tess

Milou

Milou

Fynn

Fynn

Eva

Lucas

Lou

Lou

Félice

Félice

Félice

Milou en Tess

Milou en Tess

Milou en Tess

En de prijswinnaars zijn

Jaaaaaa, het is zover! De bekendmaking van de prijswinnaars van de Knutselen met Sien en Co zomer winactie. En de winnaars zijn geworden:

Milou en Tess (dochters van Jolein, winnen met gezamenlijke knutsel)
Félice (dochter van Dirk)
Lou (zoon van Miekske)
Lucas (zoon van Linda)
Fynn (zoon van Meredith)

Allemaal van harte gefeliciteerd!!

Willen de ouders contact met mij opnemen via gea@sienenco.nl en mij de adresgegevens mailen zodat ik de prijs zo snel mogelijk op kan sturen?