Heb jij al lootjes getrokken op school? En ga je een surprise maken? Niet zo makkelijk een leuke surprise te verzinnen toch? Om je te helpen staan heb ik wat leuke ideeën van Pinterest voor je verzamelt.

Vliegtuig

Vliegtuig

Maak deze surprise van een plastic fles en papier maché. Met wat verf maak je er een heus vliegtuig van. Je vindt dit vliegtuig hier terug op Pinterest.

Koffer

koffer

Maak deze koffer van een grote doos of van een doos gecombineerd met papier maché. Op de zijkanten kun je plaatjes plakken van bekende bestemmingen. Het cadeautje komt in de koffer. Je vindt deze koffer hier terug op Pinterest.

Pinguïn

Pinguin

Sinterklaas surprise van 2 lege flessen. Knip de bodem van de ene fles, knip de 2e fles wat hoger af. Doe je cadeau in de flessen, met schildertape vastmaken en dan schilderen. Je vindt de pinguïn hier terug op Pinterest.

Stoomboot

Stoomboot

Een leuk surprise idee: de Sinterklaas stoomboot van een eierdoos en wc rollen (of keukenpapier rol). Nu nog beschilderen en beplakken en je stoomboot is af! De stoomboot staat hier op Pinterest.

Legoblok

Legoblokje

Maak een legoblok surprise van een oude schoenendoos en wc rolletjes. Doe er een mooi papier omheen, en je hebt een leuke surprise! Dit legoblok staat hier op Pinterest.