Prijswinnaars uitdaging van de week

Elke week deel ik op de Facebook pagina van Knutselen met Sien en Co een nieuwe knutsel uitdaging van de week. Ook in de zomer ben ik gewoon hiermee doorgegaan zodat jullie lekker konden knutselen. En er zijn weer heel wat creatieve kunstwerkjes voorbij gekomen. Leuk dat jullie hebben meegedaan! Hieronder een paar van de berichten.

En de winnaars zijn…

Deze keer dus twee prijswinnaars, één van de maand juli en één van de maand augustus. En de winnaars zijn geworden:

 

Prijswinnaar uitdaging van de week juli | Knutselen met Sien en Co

Prijswinnaar juli – dochter Regina

Prijswinnaar uitdaging van de week juli | Knutselen met Sien en Co

Prijswinnaars augustus – zoon en dochter Marjolein

Van harte gefeliciteerd! Ik ga contact opnemen met jullie moeders zodat de prijs zo snel mogelijk naar jullie toekomt!!

Ook meedoen aan de uitdaging van de week?

Vind jouw kind knutselen ook zo leuk? Dan is de #uitdagingvandeweek op Facebook echt iets voor haar/hem! Elke week is er een nieuwe knutsel uitdaging waarmee jij samen met je kind aan de slag kunt. Nemen jullie de uitdaging aan? Ga dan naar Knutselen met Sien en Co, like de pagina en zorg dat geen bericht mist!

Wat houdt de knutsel uitdaging van de week in?

Elke week plaats ik op Facebook een foto met een opdracht wat te maken heeft met knutselen. Dit kan tekenen en kleuren zijn maar ouderwets knip en plakwerk, kleien of met garen werken. Elke uitdaging is weer anders. Ga die week lekker met de opdracht aan de slag en plaats het eindresultaat onder de #uitdagingvandeweek foto. En je doet het niet voor niets. Naast dat knutselen natuurlijk erg leuk is, verloot ik ook nog eens op elke eerste donderdag van de maand een leuke knutsel prijs onder de deelnemers.