Heb jij al je Vaderdag cadeau gemaakt?

Vaderdag komt al snel dichterbij, de derde zondag van juni is het al weer zover. Hoog tijd om dus aan je Vaderdag cadeau te beginnen. En met deze gave DIY cadeaus voor papa maak je hem zeker erg blij. Snel aan de knutsel dus!

Snelle Vaderdag knutsels

Een Vaderdag cadeau knutselen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Op internet zijn veel leuke downloads te vinden waarmee je snel en makkelijk een super cadeau maakt voor je vader.

Papa-super-verwendag labels

Maak van Vaderdag een papa-super-verwendag met deze leuke labels van Papiergoed. Zo maak je van de dingen die je vader het lekkerst en leukst vindt iets heel speciaals. Je kunt de labels gratis downloaden en dan uitprinten. Dan alleen nog uitknippen en plakken en om wat lekkers doen.

Vaderdag cadeau _ zelf knutselen voor papa en opa _ Papa super verwendag _ Papiergoed _ vaderdag labels _ Knutselen met Sien en Co

te downloaden via papiergoed.nl

Super Heroe Dad poster

Ook deze gratis te downloaden posters zijn natuurlijk super leuk. De posters zijn op A4 formaat die je kunt uitprinten en in kunt lijsten. Of je hangt hem natuurlijk ergens aan de muur of een deur zodat je vader hem goed kan bewonderen!

Vaderdag cadeau _ zelf knutselen voor papa en opa _ Superheld papa _ Moodkids _ vaderdag poster _ Knutselen met Sien en Co

te downloaden via moodkids.nl

Samen aan een Vaderdag cadeau werken

Er is natuurlijk ook nog tijd genoeg om lekker te gaan knutselen. Samen met je broer of zus of met mama natuurlijk.

Stoere mok

Een stoere mok is makkelijk om te maken. Alles wat je nodig hebt zijn porselein stiften, letter stickers en een witte mok (van bijvoorbeeld de Xenos). Op Website4Mama leg ik stap voor stap uit hoe je de gaafste mok voor papa verder zelf maakt. Vergeet niet de mok in de oven af te bakken gedurende 90 minuten op 160°C. Dit zorgt ervoor dat de mok ook gewoon in de vaatwasser kan.

Grappige kaart

Misschien heb je allang een leuk cadeau gekocht. Maar daar hoort natuurlijk wel een grappige kaart bij. ICreativeIdeas.com legt stap voor stap uit hoe je deze Stropdas en Shirt kaart maakt.

Nog meer Vaderdag knutselideeën

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke knutselideeën. Die heb ik voor je verzameld op Pinterest/Vaderdag met Sien en Co.