Vaderdag komt al snel dichterbij, 21 juni is het al weer zover. Hoog tijd om dus aan je cadeau te beginnen.

Snelle Vaderdag knutsels

Een Vaderdag cadeau knutselen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Op internet zijn veel leuke downloads te vinden waarmee je snel en makkelijk een super cadeau maakt voor je vader.

Maak van Vaderdag een papa-super-verwendag met deze leuke labels van Papiergoed. Zo maak je van de dingen die je vader het lekkerst en leukst vindt iets heel speciaals. Je kunt de labels gratis downloaden en dan uitprinten. Dan alleen nog uitknippen en plakken en om wat lekkers doen.

Vaderdag met Papiergoed

Te downloaden via papiergoed.nl.

Ook deze gratis te downloaden posters zijn natuurlijk super leuk. De posters zijn op A4 formaat die je kunt uitprinten en in kunt lijsten. Of je hangt hem natuurlijk ergens aan de muur of een deur zodat je vader hem goed kan bewonderen!

Superheld Papa poster

Te downloaden via moodkids.nl.

Ook deze coole Vaderdag stropdas is geweldig. Hier maak je je vader natuurlijk helemaal blij mee. Print en knip uit, doe er een elastiek aan en pak het leuk in. Met het kaartje maak je het cadeau helemaal af.

Coole Vaderdag stropdas

Te downloaden via thesweetestoccasion.com.

Samen knutselen aan een Vaderdag cadeau

Er is natuurlijk ook nog tijd genoeg om lekker te gaan knutselen. Samen met je broer of zus of met mama natuurlijk.

Deze helpende handjes bonnen zijn snel gemaakt en je kunt helemaal zelf bedenken wat je erop gaat zetten. Ga je papa helpen met de auto wassen, met het gras maaien of misschien wel met lekker koken? Jij mag het zelf bepalen. Het leukste is natuurlijk als je een boekje maakt met meerdere helpende handjes in meerdere kleuren. Hoe je deze maakt? Teken je hand op gekleurd papier en knip je hand uit. En schrijf er nu op wat je vader ermee kan doen. Niet de bonnen aan elkaar en pak ze leuk in. Je vader zal er zeker blij mee zijn.

Idee van www.mamavan5.be

Idee van mamavan5.be

Misschien heb je allang een leuk cadeau gekocht. Maar daar hoort natuurlijk wel een grappige kaart bij. ICreativeIdeas.com legt stap voor stap uit hoe je deze Stropdas en Shirt kaart maakt.

Gemaakt door www.icreativeideas.com

Gemaakt door icreativeideas.com

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke knutselideeën. Die heb ik voor je verzameld op Pinterest/Knutselen voor Vaderdag.