Vakantie winactie

Deze winactie is gesloten voor deelname.

Nog maar tien nachtjes slapen en dan beginnen de eerste schoolvakanties alweer. Kijken jullie er ook zo naar uit? Wij zijn in ieder geval flink aan het aftellen! En omdat het bijna vakantie is – en de zon heerlijk schijnt 😉 – sluit ik dit schooljaar af met een superleuke vakantie winactie. Doe je ook mee?

De vakantie winactie

Deze vakantie winactie ga ik twee superleuke gave vakantiepakketten verloten met een minimale waarde van €25. In de pakketten zullen onder andere een XXL vakantiekleurplaat en Autobingo zitten. Is dat alles? Nee zeker niet, maar de rest is een verrassing! Je kind zal er zeker erg blij van worden!

Hoe kun je meedoen?

Deze winactie ben ik op zoek naar de allerleukste, grappigste en vrolijkste vakantie foto’s. Je hebt vast wel een paar leuke op je telefoon of computer staan :). De foto mag je gewoon posten op je eigen Facebook of Instagram. Door mij te taggen weet ik dat je meedoet aan de winactie. Mijn Instagram account is knutselenmetsienenco, Mijn Facebook account is Knutselen met Sien en Co.

Laat ook even hieronder in een reactie weten dat je meedoet en via welk account. Zo weet ik zeker dat ik niets mis :).

Vakantie winactie _ Win een vakantie verrassingspakket ter waarde van 25 euro _ Knutselen met Sien en Co

De winnaars

Woensdag 4 juli heb ik de namen van twee gelukkige winnaars getrokken. Kevin Lanser (@che_rtd Insta) en José Teeuw-Wendling (FB) van harte gefeliciteerd! Sturen jullie mij via email (gea@sienenco.nl) je naam en adresgegevens, dan komt het pakket zo snel mogelijk toe naar je toe. I