Eindelijk gaat de knutsel challenge van start. Zitten jullie er helemaal klaar voor? De eerste makkelijke challenge zijn deze vrolijke handen. Leuk om als kaartje aan bijvoorbeeld je Moederdag cadeautje te doen ;). Veel knutselplezier! En vergeet je niet het resultaat op de Sien en Co Facebook pagina te plaatsen (onder het bericht over de vrolijke handen)? Dan maak je ook nog eens kans op een super gaaf knutselpakket!

Dit heb je nodig

Om deze handen te maken heb je niet veel nodig, een wit A4 250 grams papier, een schaar, een grijs potlood en stiften, kleurpotloden of verf.

Zo maak je de vrolijke handen

Vouw het A4 papier dubbel. Leg één van je handen op het papier met de wijsvinger en duim tegen de vouwrand aan. Zorg dat je duim wat schuin naar boven wijst. Teken nu de omtrek van je hand met het grijze potlood (voor de foto heb ik stift gebruikt, dus mijn lijntjes hieronder zijn donkerder dan die van jou zullen zijn).

Knutselen met Sien en Co Knutsel Challenge Vrolijke handen 2a Knutselen met Sien en Co Knutsel Challenge Vrolijke handen 2

Knip de hand uit en vouw de vorm open (zie je het hart?).

Knutselen met Sien en Co Knutsel Challenge Vrolijke handen 4

En nu inkleuren maar. Dat kan met verf, stiften of kleurpotloden.

Knutselen met Sien en Co Knutsel Challenge Vrolijke handen 1 Knutselen met Sien en Co Knutsel Challenge Vrolijke handen 3

Ik ben erg benieuwd naar jullie vrolijke handen!