Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen, mijn knutselblogs voor Website4Mama. Elke maand weer mag ik blog schrijven voor deze super leuke website, en daar ben ik best trots op. Maar er staan natuurlijk nog veel meer leuke dingen op Website4Mama.

Blog4Mama

De blogs voor Website4Mama worden geschreven door een vast team van 9 bloggers, een super leuk team waar ik onderdeel van ben. Alle bloggers zijn moeders of werken met kinderen en schrijven daarom uit ervaring. 9 Gezellige dames met elk een eigen kijk, invalshoek en interesses.  Blogs over leuke dagjes uit met je kinderen, kinderkleding, kinderkamers, knutselen, leuke weetjes, toffe shops en opvoeding. Maar ook heel persoonlijke verhalen over zwangerschap en bevalling komen voorbij. Zeker de moeite waard om de blogs te lezen via Blog4Mama.

Kortings- en winacties

Via Website4Mama vinden ook regelmatig leuke korting- en winacties plaats. En geloof mij, die wil je zeker niet missen :). Daarom een tip; schrijf je in voor de nieuwsbrief van Website4Mama om niets te missen!

website4mama