Winactie Sien vijf jaar

Wat gaat de tijd toch snel, een cliché ik weet het, maar toch. Sien is al een hele dame inmiddels. Vrolijk, spontaan, een lekkere kletsmajoor, sociaal en op zijn tijd lekker brutaal. En deze week wordt zij al weer vijf jaar. Dat mag gevierd worden! Doe je mee met de winactie Sien vijf jaar?

Zo doe je mee met de winactie Sien

Omdat Sien vijf jaar wordt deze week, hebben wij samen een leuke winactie bedacht. En meedoen is eigenlijk heel simpel. Feliciteer hier, onder dit bericht, een Sien op een leuke manier met haar verjaardag. Onder de reacties verloot ik 2 keer een PixelHobby XL kubus ter waarde van € 6,95. Wil je extra kans maken? Deel dan het bericht op Facebook en/of Instagram met de hashtag #hoeraSienisjarig. Maandag 6 november maak ik de twee winnaars bekend via Facebook en Instagram.

Winactie Sien en Co - Sien 5 jaar - Sien en Co - win een PixelHobby pakket

De prijswinnaars

Deze winactie is inmiddels afgelopen en de prijswinnaars zijn getrokken. Anke en Chantal: van harte gefeliciteerd met jullie prijs en veel knutselplezier!

Wat is PixelHobby?

PixelHobby is het best te vergelijken met ministeck. Met de kleine pixelsteentjes (één bij één) van PixelHobby maak je stoere sleutelhangers en schilderijen. PixelHobby heeft veel leuke producten die je ook bij Sien en Co vindt. Naast de originele pixelsteentjes heeft Sien en Co ook PixelXL in het assortiment. PixelXL zijn grotere steentjes dan de originele PixelHobby steentjes, waardoor ze zeer geschikt zijn voor kleine kinderen vanaf 4 jaar. Onder begeleiding kunnen zelfs 3 jarigen prima met PixelXL aan de slag.

De prijs wordt ter beschikking gesteld door Sien en Co.