Winacties

Iets winnen is toch altijd leuk 😉? Daarom vind je op Knutselen met Sien en Co ook af en toe een te gekke winacties. Soms vanuit Sien en Co, soms vanuit derden en soms in samenwerking met andere blogs. Maar altijd zit er een leuke prijs aan verbonden. Doe jij ook mee met de volgende winactie?

Supergave zomer winactie

Supergave zomer winactie | Knutselen met Sien en Co
Heerlijk, het is zomervakantie! Lekker genieten van het mooie weer en even lekker nietsdoen. Voor school dan ;), want wil je kans maken op een superleuk knutselpakket dan moet je wel aan de slag!
Lees verder >
Vakantie winactie
Vakantie winactie

Vakantie winactie

Nog maar tien nachtjes slapen en dan beginnen de eerste schoolvakanties alweer. Kijken jullie er ook zo naar uit? Wij zijn in ieder geval flink aan het aftellen! En omdat het bijna vakantie is - en de zon heerlijk schijnt 😉 - sluit ik dit schooljaar af met een superleuke vakantie winactie. Doe je ook mee?
Lees verder >
Winactie Only by Me - Knutselen met Sien en Co - knutselen voor kinderen - DIY - winacties
Only by Me winactie

Only by Me winactie

Eén van de leuke dingen van mijn werk is dat ik veel nieuwe collegae leer kennen. Zo ook Barbara van Only by Me, een blog met een diversiteit aan onderwerpen (waaronder creatief) die altijd vanuit een persoonlijke benadering worden geschreven. Samen bedachten wij een superleuke winactie, die ik graag met jullie deel!
Lees verder >