Winnen met je zelfgemaakte kerstkaart

Wat is het weer een heerlijke tijd. Samen lekker knus binnen bij de kachel, de kaarsen allemaal aan. En de kerstboom en kerstversiering maken het helemaal af. Samen met Sien zit ik deze periode regelmatig aan de tafel te knutselen. Bijna elke dag komen er wel nieuwe zelfgemaakte kerstversieringen bij. Dit jaar ga ik met Sien ook kerstkaarten maken, want hoe leuk is het om een zelfgemaakte kerstkaart te ontvangen? Ook ik ontvang graag zelfgemaakte kerstkaarten!

Zelfgemaakte kerstkaarten, daar word ik blij van

Winactie Zelfgemaakte kerstkaart _ Knutselen met Sien en Co

Ik word enorm blij van zelfgemaakte kerstkaarten, zeker als zij door kinderen zijn gemaakt. Want elke zelfgemaakte kerstkaart is uniek. Het liefst ontvang ik dit jaar een hele berg, dat zou echt fantastisch zijn. Daarom heb ik een geweldige winactie bedacht. Doe jij ook mee?

Winnen met je zelfgemaakte kerstkaart

Deze winactie verloot ik een geweldige knutseldoos met basis knutselmaterialen zoals papier, lijm, een schaar, wiebelogen, veren, chenille draden en meer. De basis voor elk kind dat van knutselen houdt. En om kans te maken op deze knutseldoos hoef je mij alleen maar een zelfgemaakte kerstkaart te sturen. Onder alle inzendingen verloot ik eerste kerstdag de knutseldoos.

Voorwaarden

(let op: deze winactie is afgelopen)

De voorwaarden zijn heel simpel.

  • De kerstkaart moet door een kind (met een beetje hulp) zelfgemaakt zijn.
  • De kerstkaart moet uiterlijk 23 december bij mij binnen zijn.
  • Op de kerstkaart moet de naam en het adres van de maker vermeld zijn.

De winnares van de knutseldoos

En de winnares is geworden…….. Elianne Nammensma! Bedankt voor je prachtige kerstboom kaart en natuurlijk van harte gefeliciteerd!  De knutseldoos komt zo snel mogelijk naar je toe.

Winnen met je zelfgemaakte kerstkaart _ Knutselen met Sien en Co