Je kunt niet overal in uitblinken, dat weet ik ook wel, maar wat ben ik jaloers op mensen als Anke die geweldig kunnen tekenen. Best frustrerend dus als Sien mij vraagt om een dolfijn te tekenen en vervolgens, nadat ik enorm mijn best heb gedaan, roept: “Mama, dat is geen dolfijn, dat is een olifant!” Daarom ben ik enorm blij dat Anke een helpende hand biedt.

Leuke dingen tekenen

Knutselen met Sien en Co leren tekenen Wroef de hond

Waar mijn tekenkunst niet verder komt dan Wroef, het hondje dat ik ooit van mijn zus heb leren tekenen, tekent Anke met gemak de vrolijkste tekeningen. Als haar illustraties van Daily Anke voorbij komen op Facebook, kan ik een glimlach niet onderdrukken. Daarom is het heel fijn dat Anke via Leuke dingen tekenen makkelijke instructies deelt, waarmee zelfs tekenrampen als ik leuke tekeningen kunnen maken :).

Als het mij lukt…

 

Knutselen met Sien en Co leren tekenen leuke dingen tekenen pop

Ok, het is mij wel niet in één keer gelukt, maar het resultaat mag er zijn toch? Dus als het mij lukt een pop te tekenen, dan gaat het jou ook zeker lukken. Simpelweg omdat stap voor stap staat aangegeven wat je moet tekenen. En ik moet eerlijk bekennen dat het best leuk is om te doen ;). Gewoon proberen dus.

Knutselen met Sien en Co leren tekenen leuke dingen tekenen theepot

Ik ben erg benieuwd naar jullie creativiteit, dus kom maar op met de foto’s (info@sienenco.nl). Veel tekenplezier!